Skip to content

Tussengordijnen

De tussengordijnen in uw truck hebben veel invloed op de uitstraling van de cabine in zijn geheel. Wilt u als vrachtwagenchauffeur uw truck een andere stijl geven? Dan is het aan te raden om ook de tussengordijnen te vervangen, zodat uw truck echt helemaal in de gewenste stijl zal zijn. Bij M&M Truck Design weten we als de beste hoe we de stijl van uw truck naar wens kunnen aanpassen. Wij zijn gespecialiseerd in truck styling en kunnen ook losse tussengordijnen op maat voor u realiseren. Vindt u het belangrijk dat uw truck aan al uw wensen voldoet? Dan nemen wij de verschillende mogelijkheden graag met u door.

De mooiste tussengordijnen voor uw truck

Standaard zien de tussengordijnen van uw truck er vaak vrij neutraal uit. Als u standaard op de weg te vinden bent, voelt uw truck soms als een tweede huis aan. In dat geval is het fijn als u de truck ook persoonlijker kunt maken. Dat weten wij als de beste, want ook wij zijn afkomstig uit de truckerswereld. 

Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw truck aan al uw persoonlijke wensen voldoet. U kunt bij ons losse tussengordijnen bestellen, maar wij zijn ook in staat om uw truck volledig te bekleden. Wanneer u voor de laatste optie kiest, kunnen wij echt ieder onderdeel van uw truck stylen.

Hoe zien uw ideale gordijnen eruit?

Laat ons weten hoe de perfecte tussengordijnen voor in uw truck eruitzien en wij gaan graag voor u aan de slag. We kunnen de mogelijkheden telefonisch met u doornemen, maar u kunt ook langskomen bij ons op kantoor. Heeft u nog andere styling-wensen voor uw truck, geeft u dit dan gelijk aan ons door. Wij zullen dan ook voor u nagaan wat we daarin voor u kunnen betekenen.