Skip to content

Deurpanelen

De deurpanelen van uw truck zijn vrij groot en dus hebben de deurpanelen ook veel invloed op uw cabine. Dat is in een truck nog meer het geval dan in een auto. Als u de uitstraling van uw truck wilt veranderen, kan het dus een goed idee zijn om deurpanelen op maat te laten realiseren. Hiervoor kunt u altijd aankloppen bij M&M Truck Design. Wij zijn gespecialiseerd in truck styling en kunnen ook bekleding voor op de deurpanelen voor u realiseren. Wat de bekleding van de deurpanelen betreft, heeft u bij ons eindeloos veel mogelijkheden. Wij leveren namelijk maatwerk.

Wat voor deurpanelen u ook wilt, bij ons zit u goed

Het maakt niet uit wat voor deurpanelen u wilt, bij ons zit u altijd goed. Wat voor kleur panelen heeft u graag? Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Of laat u graag een ontwerp door ons maken? Geef uw wensen aan ons door en wij gaan graag voor u aan de slag. Wij nemen graag de tijd om uw wensen met u door te nemen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar u kunt ook gerust bij ons langskomen voor een vrijblijvend gesprek.

U kunt bij ons losse bekleding voor de deurpanelen bestellen, maar daarnaast is er ook heel veel meer mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld ook vloermatten en gordijnen op maat door ons laten maken. Neemt u eens een kijkje op onze website en u komt al snel tot de conclusie dat wij daadwerkelijk ieder soort aanpassing aan uw truck kunnen verrichten.

Wij laten u graag een aantal mogelijkheden zien

Bestelt u bekleding voor de deurpanelen bij ons, dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Toch laten we u graag een aantal voorbeelden zien ter inspiratie. Bent u benieuwd naar wat voor bekleding voor de deurpanelen wij eerder hebben gerealiseerd voor andere chauffeurs? Laat het ons weten en wij laten u graag een aantal voorbeelden zien!