Skip to content

Vloermatten

Vindt u het belangrijk dat uw truck een unieke uitstraling heeft? Bent u veel onderweg en wilt u graag kunnen genieten van uw truck? Dat snappen we bij M&M Truck Design maar al te goed, want ook wij hebben ervaring in de truckerswereld. Wanneer u een gepersonaliseerde truck wilt, begint dat vaak al bij de kleinste details. De vloermatten van uw truck zijn wellicht niet het eerst waar u aan denkt als u de truck wilt laten personaliseren. Toch hebben de matten in uw truck vrij veel invloed op de uitstraling van uw cabine. Daarom is het aan te raden om vloermatten op maat te laten produceren. Zo krijgt u vloermatten die geheel op uw eigen wensen aansluiten en kunt u trots zijn op de cabine van uw truck.

Wat voor vloermatten heeft u in gedachten?

Vindt u het belangrijk dat uw truck een uniforme stijl heeft? Dan is het een goed idee om voor vloermatten in dezelfde kleur als de gordijnen te kiezen. Wij kunnen eventueel ook gordijnen op maat voor u maken. Uiteraard kunt u de vloermatten ook los bij ons bestellen. 

Laat ons weten wat voor vloermatten u wilt en wij kunnen het voor u realiseren. Omdat wij de matten echt compleet op maat voor u maken, is daadwerkelijk alles mogelijk. Wij laten u graag een aantal voorbeelden van de verschillende soorten vloermatten zien. Inmiddels hebben wij namelijk al een uitgebreid portfolio.

Komt u gerust eens bij ons langs

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Komt u eens bij ons langs, zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en u over onze mogelijkheden kunnen vertellen. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden terwijl we een kop koffie met u drinken. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek.