Skip to content

Interieur

Als vrachtwagenchauffeur brengt u dagelijks veel tijd in uw truck door. Uw truck is als het ware een tweede huis, zoveel tijd spendeert u in het voertuig. Het is dan ook belangrijk dat uw truck helemaal naar wens is ingericht. Bij M&M Truck Design kunnen we uw vrachtwagen voorzien van een op maat gemaakt truck interieur. Zo rijdt u voortaan altijd in een mooie en comfortabele truck en dat zorgt er ook voor dat u nóg meer plezier in uw werk krijgt.

Een truck interieur dat volledig naar wens is

Als beroepschauffeur weet u het best welke wensen u voor uw truck heeft. Laat uw truck echter wel door een professional onder handen nemen. Zo weet u zeker dat het resultaat ook echt naar wens zal zijn. Wilt u graag kastenwanden in uw truck? Of wilt u dat wij het bed naar voren bouwen? Geef uw wensen gerust bij ons aan, wij zijn in staat om de truck volledig aan te passen. Door stoelen, vloermatten en zelfs sturen aan te passen kunnen wij een prachtig truck interieur realiseren.

Wij kunnen ieder detail van het truck interieur aanpassen

Bij M&M Truck Design kunnen we echt ieder onderdeel van het truck interieur aanpassen. Wilt u de ramen blinderen of nieuwe bedden of stoelhoezen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Net als dat u ook voor de bekleding van dashboards, versnellingspoken en zelfs het dak bij ons kunt aankloppen. Wij zorgen ervoor dat uw truck wordt omgebouwd naar de truck van uw dromen. Niet alleen het truck interieur kunnen we voor u onder handen nemen, maar we kunnen eventueel ook het truck exterieur volledig naar uw wensen aanpassen. Kortom, als u iets aan uw truck aangepast wilt hebben, dan is M&M Truck Design de juiste partij.

Wat zou u graag wijzigen aan uw truck interieur?

Is uw truck interieur momenteel vrij saai en zou u dit graag anders zien? Of zou u de truck graag comfortabeler maken? Neemt u dan contact met ons op en laat ons weten wat u graag aan het interieur zou veranderen. Wij zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen en gaan graag voor u aan de slag. We kunnen u alvast verklappen dat er eindeloos veel mogelijkheden zijn. Wij denken bovendien graag met u mee, zodat u voortaan iedere keer weer met veel plezier in uw truck stapt.