Skip to content

Tunnel hoes

Bent u op zoek naar een mooie tunnel hoes voor in de cabine van uw vrachtwagen? Bij M&M Truck Design kunnen we een tunnel hoes op maat voor u maken. Wanneer u een tunnel hoes op maat laat maken, kunt u er zeker van zijn dat deze de gewenste uitstraling zal hebben. Dat geldt zeker wanneer u dit aan onze vakmensen overlaat, want wij zijn gespecialiseerd in truck styling. Wij kunnen ook een prachtige tunnel hoes voor u creëren. Zo bepaalt u zelf welke kleur en welk materiaal de tunnel hoes moet zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De tunnel hoes heeft veel invloed op de uitstraling van uw cabine

Als truckchauffeur brengt u ontzettend veel tijd door in de cabine van uw vrachtwagen. Gezien een truckchauffeur vaak zelfs in zijn truck slaapt, is het logisch dat veel truckers hun vrachtwagen als een tweede woning zien. Dat snappen we bij M&M Truck Design met ons verleden in de truckerswereld heel goed. Daarom kan het een goed idee zijn om uw truck ook volledig naar wens te personaliseren. De tunnel hoes heeft ook vrij veel invloed op de uitstraling van uw cabine. Wilt u een tunnel hoes op maat laten maken? Dan kunt u een beroep doen op onze specialisten.

Wij gaan graag met u in gesprek

Vertelt u ons graag hoe de cabine van uw dromen eruitziet? Truck styling is ons werk en wij helpen u graag om uw truck de juiste uitstraling te geven. U kunt ervoor kiezen om alleen een tunnelhoes op maat te laten realiseren, maar wij zijn ook in staat om uw cabine volledig te bekleden.

Als u een unieke truck wilt, kunt u altijd contact met ons opnemen of gewoon eens bij ons langsgaan. Wij voeren graag een vrijblijvend gesprek met u om een beeld te krijgen van uw wensen.