Skip to content

Losse bekleding en verkoop

M&M Truck Design is gespecialiseerd in cabinebekleding en wij kunnen ieder ontwerp voor u realiseren. In onze uitgebreide projectpresentaties krijgt u een beeld van de mogelijkheden. Indien uw wens hier niet tussen staat, kunt u altijd contact met ons opnemen of eens bij ons langs komen. Van zij gordijnen tot tussengordijnen en vloermatten, u kunt voor ieder soort losse bekleding bij ons terecht. Zo bent u in staat om de cabine van uw truck helemaal naar wens aan te passen.

Zijgordijnen

Raamstrook

Tussengordijnen

Toneelgordijn

Vloermatten

Tunnel hoes

Deurpanelen

Bedplaten

Richt uw truck helemaal naar wens in

Als truckchauffeur brengt u veel tijd door in uw vrachtwagen. Voor veel chauffeurs is hun truck als een tweede huis. Dat weten we bij M&M Truck Design maar al te goed, want ook wij hebben ervaring in de truckerswereld. Belangrijk is dus dat uw truck naar wens is ingericht. Daarvoor kunt u altijd beroep doen op ons van M&M Truck Design. Wij kunnen uw truck volledig voor u bekleden, maar het is ook mogelijk om losse bekleding bij ons te bestellen.

Wij kunnen onder andere de volgende bekleding voor uw truck realiseren:

  • Zij gordijnen
  • Raamstrook
  • Tussengordijnen
  • Vloermatten
  • Tunnelhoes
  • Deurpanelen
  • Kasten
  • Bed platen

Bekijk hiernaast meer informatie over de opties.

Meer dan alleen losse bekleding

Naast dat u losse bekleding bij ons kunt bestellen, kunt u de truck ook compleet door ons laten stylen. Wilt u de truck van nieuwe verlichting laten voorzien? Ook dat kunt u bijvoorbeeld aan ons overlaten. Wij bieden u eindeloos veel mogelijkheden als het op styling van uw truck aankomt. U kunt uw truck helemaal compleet maken door middel van onze truck styling producten. Zo zal uw truck comfortabeler zijn, waardoor uw werk als truckchauffeur nog aangenamer wordt.

Wij nemen de mogelijkheden graag met u door

Wilt u losse bekleding bij ons bestellen of laat u uw truck graag volledig personaliseren? Wij nemen de mogelijkheden graag eens met u door. U kunt contact met ons opnemen, maar u kunt ook eens langskomen om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden met ons te bespreken.