Skip to content

In- en opbouw verlichting

Er zijn weinig mensen die zoveel tijd doorbrengen in hun voertuig als een truckchauffeur. Als u truckchauffeur van beroep bent, is uw truck dan ook meer dan een voertuig alleen. Veel truckchauffeurs zien hun truck als een tweede huis. Het is dan ook zeer belangrijk dat u een truck heeft waar u trots op kunt zijn. Veel truckchauffeurs geven hun truck een unieke uitstraling door middel van verlichting. Voor in- en opbouw van verlichting bent u bij M&M Truck Design aan het juiste adres. Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden.

In- en opbouw van ieder soort verlichting

Wij kunnen uw truck van ieder soort verlichting voorzien. Zowel voor verlichting voor het exterieur als het interieur kunt u bij ons terecht. Wilt u dat de truck een unieke uitstraling krijgt met led verlichting? Of laat u graag de stadslichten of uw verstraler vervangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u ook voor zonnekleppen, breedtepalen, daklampen en lichtbakken bij ons terecht. We kunnen al deze onderdelen op maat voor u maken en voor u op- of inbouwen.

Een truck die opvalt

Met de juiste verlichting zorgt u ervoor dat uw truck opvalt. Verlichting is er echter niet alleen om reclame te maken, maar verlichting kan ook bijdragen aan de veiligheid. Wilt u reclame maken, dan kunnen we uw truck voorzien van verlichting in de vorm van uw logo of bedrijfsnaam. Ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Door middel van achterwand verlichting of een schemer lamp van hoge kwaliteit kunnen wij uw truck bovendien veiliger maken. Wij kunnen echt ieder soort verlichting op of in uw truck plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor melon lights bij ons terecht.

Wanneer wij de verlichting van uw truck verzorgen, zullen we altijd gebruik maken van onderdelen van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u ook een lange tijd genieten van de verbeterde uitstraling van uw truck.

Komt u gerust eens bij ons langs

Wilt u verlichting in of op laten bouwen bij uw truck? Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Als u een beeld heeft van wat u wilt, kunnen wij u meer vertellen over de mogelijkheden. Daarnaast denken wij ook graag met u mee. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen als u interesse heeft in onze diensten of nog vragen heeft. Overigens kunnen wij op het gebied van truck styling nog veel meer voor u betekenen.