Skip to content

Bed platen

Wilt u bekleding voor de bed platen van uw truck bestellen? Veel truckchauffeurs zijn zo lang onderweg dat zij ook in hun truck slapen. In de meeste trucks zijn daarom een bed en bed platen te vinden. Als u veel tijd in uw truck doorbrengt en er vaak in slaapt, dan is het bovendien prettig als de truck volledig naar wens is ingericht. De gemiddelde truckchauffeur ziet zijn truck zelfs als een tweede woning. Het kan daarom ook prettig zijn om de truck te personaliseren. Wij bieden u die mogelijkheid. Indien gewenst kunnen wij de cabine van uw truck volledig personaliseren. Het is echter ook mogelijk om losse bekleding bij ons te bestellen, ook voor uw bed platen.

Wij kunnen ieder soort bed platen voor u realiseren

Het maakt niet uit wat voor idee u in gedachten heeft, wij zijn in staat om de gewenste bed platen te leveren. Dat komt doordat wij maatwerk bekleding kunnen produceren. De bekleding die wij leveren komt niet uit een fabriek voor massaproductie. In plaats daarvan wordt de bekleding voor uw bed platen zeer zorgvuldig en met oog voor detail geproduceerd. Onze specialisten weten precies hoe ze de mooiste bekleding voor u kunnen maken en luisteren altijd goed naar uw wensen.

Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Dan laten we u graag een aantal voorbeelden zien. Als u in de buurt bent, kunt u altijd eens bij ons langsgaan. Wij zullen u ontvangen met een kop koffie en laten u graag foto’s zien van de bed platen die we eerder mogelijk hebben gemaakt.

Neem telefonisch contact op

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om telefonisch contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Bij ons kunt u zeker zijn van bekleding van hoge kwaliteit, maar ook service staat hier hoog in het vaandel.