Skip to content

Toneelgordijn

Wilt u de uitstraling van uw truck veranderen? Bedenkt u dan eens hoeveel invloed een nieuw gordijn op de uitstraling van de truck kan hebben. Een toneelgordijn kan er erg mooi uitzien in uw truck. Wij kunnen een toneelgordijn op maat voor u maken. Kiest u daarvoor, dan heeft u de keuze uit gordijnen in alle kleuren. Daarnaast kunnen wij het gordijn zelfs voor u borduren. Zo krijgt u echt een gordijn dat volledig aan al uw wensen voldoet.

Waarom een toneelgordijn in uw truck?

Het gordijn in uw truck is veelbepalend voor de uitstraling van uw cabine. Plaatst u een toneelgordijn in de gewenste kleuren in uw truck, dan ziet de cabine er direct heel anders uit. Daarnaast is een toneelgordijn op maat een relatief goedkope aanpassing voor in uw truck. Wilt u een prachtig toneelgordijn laten maken, neemt u dan eens contact met ons op.

Bij ons heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij de cabine van uw truck volledig bekleden, maar u kunt ook een los gordijn bij ons bestellen. Wanneer u uw truck naar wens wil aanpassen bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij brengen eerst uw wensen in kaart

Voordat we voor u aan de slag kunnen, zullen we eerst goed uw wensen in kaart brengen. We zullen u vragen welke kleur het gordijn moet hebben en welke wensen u verder eventueel nog heeft. Pas zodra we uw wensen echt volledig in kaart hebben gebracht gaan we voor u aan de slag. Onze specialisten hebben veel oog voor detail en zullen ervoor zorgen dat u prachtige gordijnen ontvangt.

Wilt u graag een toneelgordijn op maat door ons laten maken? Neemt u dan eens contact met ons op of kom langs ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Wij laten graag een aantal voorbeelden zien van wat wij voor u kunnen betekenen.