Skip to content

Raamstrook

De raamstrook van uw truck heeft veel invloed op hoe uw cabine eruitziet. Als u het belangrijk vindt om uw cabine helemaal naar wens te personaliseren, is het dus aan te raden om ook een raamstrook op maat te laten maken. Wilt u een raamstrook op maat bestellen, dan bent u bij M&M Truck Design aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in truck styling en u kunt bij ons ook losse bekleding bestellen. Wij kunnen een raamstrook realiseren die aan al uw eisen voldoet. Truck styling is waar wij gespecialiseerd in zijn.

Een raamstrook in de stijl van uw truck

U brengt veel tijd door in uw truck en dus is het prettig dat uw truck helemaal gepersonaliseerd is. Ook de details van uw truck hebben invloed op de uitstraling. Vandaar dat het een goed idee is om een raamstrook op maat te laten maken. Dat is iets waar wij graag mee aan de slag gaan. Wij kunnen een raamstrook volledig op maat voor u ontwerpen en realiseren. Zo kunt u er zeker van zijn dat de raamstrook in uw cabine aan al uw wensen zal voldoen. Wij vinden het belangrijk dat het eindresultaat geheel naar wens is.

Wilt u een unieke raamstrook laten realiseren?

Als u een raamstrook op maat wilt laten maken, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij hebben zelf veel ervaring in de truckerswereld en vinden het belangrijk dat u een truck krijgt die aan al uw wensen voldoet.

De mogelijkheden die wij u bieden zijn enorm en een raamstrook op maat is slechts één van de opties die u bij ons heeft. U kunt ook gerust eens bij ons langsgaan als u benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wij nemen deze graag met u door, telefonisch of tijdens een gesprek in ons kantoor.