Skip to content

Exterieur

Voor een vrachtwagenchauffeur is zijn truck zeer belangrijk. Als u chauffeur bent, spendeert u namelijk veel tijd in de vrachtwagen. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat u de truck mooi vindt en er comfortabel in kunt rijden. Veel vrachtwagenchauffeurs kiezen ervoor om hun truck te stylen. Bij M&M Truck Design helpen we u daar graag bij. Wij kunnen uw truck volledig naar uw wensen aanpassen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de verlichting aan de buitenkant van uw truck? Wij kunnen uw truck voorzien van de mooiste led verlichting, een lichtbak of van dak lampen.

Uw truck exterieur volledig op maat gemaakt

Op de weg komt u regelmatig prachtige trucks tegen. Wat als u ook zo een truck wilt? Dan heeft u de mogelijkheid om uw truck te laten stylen! Wilt u dat wij uw truck exterieur stylen? Dan wordt het exterieur volledig op maat gemaakt. Wij kunnen een prachtig ontwerp voor u maken, maar ook een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden. Wilt u de truck van reclame voorzien? Dan kunt u ook dit aan ons overlaten. Zo kunnen wij de truck bijvoorbeeld voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Door uw truck exterieur volledig op maat te laten maken, heeft u een truck waar u echt trots op kunt zijn. Als truckchauffeur is dat wel zo prettig.

Verschillende soorten verlichting

Bij M&M Truck Design worden we vaak gevraagd om verschillende soorten verlichting op de truck aan te brengen. Voor alle vormen van verlichting voor aan de binnen- en buitenkant van uw truck kunt u bij ons terecht, waaronder led verlichting, verstralers, stadslichten, schemerlampen en melon lights. Behalve dat wij ons bezighouden met het truck exterieur, kunt u ook voor het stylen van uw truck interieur bij ons terecht. Zo kunt u ook interieur spotjes in alle kleuren door ons laten plaatsen.

Materialen van hoge kwaliteit

Wanneer wij uw truck exterieur stylen, maken we enkel gebruik van materialen van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u er zeker van zijn dat u een lange tijd plezier kunt hebben van het vernieuwde exterieur van uw truck. Door uw truck te stylen, valt uw truck meer op. Bovendien voelt het ook goed om in een truck te rijden die er goed uitziet. Laat u uw truck door ons stylen, dan blijft uw truck bovendien ook veilig.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Wij nemen uw wensen en onze mogelijkheden graag uitvoerig met u door.