Skip to content

Over ons

M&M Truck Design is gevestigd in Ridderkerk in de provincie Zuid-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het stylen van trucks. Zowel voor stylen van het interieur als van het exterieur van de truck kunt u bij ons terecht. Inmiddels hebben we ruim 15 jaar ervaring met het aanpassen van trucks. Sinds 1,5 jaar doen we dat vanuit Ridderkerk. Wij zijn zelf afkomstig uit de truckerswereld en spreken dezelfde taal. Hierdoor kunt u zeker zijn van een soepele en vlotte communicatie. Wij weten bovendien wat u als trucker nodig heeft.

Wij passen uw truck aan op basis van uw wensen

Bij M&M Truck Design weten we als de beste hoe belangrijk de uitstraling en het comfortgehalte van de truck is voor een truckchauffeur. Als truckchauffeur brengt u immers ontzettend veel tijd door in de truck. Uw truck is als een tweede huis voor u. Wij bieden u dan ook graag de mogelijkheid om uw truck volledig op basis van uw wensen aan te laten passen. Wij kunnen uw truck onder andere voorzien van bekleding, verlichting, gordijnen en audiosystemen op maat. Alles wordt in eigen huis gemaakt, wij besteden dus niets uit. Met ons vakmanschap zijn we in staat om ieder ontwerp te realiseren.

Doordat u ieder soort aanpassingen aan uw truck door ons kunt laten aanbrengen, kunt u de truck van uw dromen laten realiseren. Niet alleen kunnen wij uw truck een betere uitstraling geven, maar ook kunnen we uw truck veiliger en comfortabeler maken. Zo wordt u werk als truckchauffeur ook nog veel aangenamer. Daarnaast kunnen wij uw truck ook van reclame voorzien. Zo is uw truck ook een rijdend visitekaartje voor uw bedrijf.

Onze werkwijze

Bij M&M Truck Design brengen we eerst altijd de wensen van de klant in beeld. Als u met een idee komt, kunnen wij dit idee verder uitwerken. Nadat we een prachtig ontwerp voor u hebben uitgewerkt kunnen we dit ontwerp voor u gaan realiseren. Onze vakmensen gaan zeer zorgvuldig en efficiënt te werk. U kunt bij ons terecht voor kleine aanpassingen aan uw truck, maar ook grote projecten kunt u volledig aan ons overlaten. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en u bent altijd welkom voor een kop koffie. We kunnen de mogelijkheden dan uitgebreid met u doornemen.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden.