Skip to content

Zijgordijnen

Bij M&M Truck Design weten we heel goed hoe belangrijk de zijgordijnen van uw truck zijn. Als truckchauffeur bent u vaak een lange tijd onderweg en moet u ook tussenpozen nemen. Er zijn bovendien ook veel truckchauffeurs die in hun truck slapen. Het is prettig om privacy te hebben als u even een dutje doet in uw truck of pauze aan het nemen bent. De zijgordijnen kunt u sluiten als u behoefte heeft aan privacy. Voor truck gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres. Bij M&M Truck Design heeft u namelijk een ruime keuze aan kleuren en soorten zijgordijnen.

Zijgordijnen die volledig aansluiten op uw wensen

Als u zijgordijnen koopt is het belangrijk dat deze goed bij de uitstraling van uw truck passen, maar minstens net zo belangrijk is dat de gordijnen op uw wensen aansluiten. Bij ons bestelt u met de hand gemaakte gordijnen. Zo weet u zeker dat de gordijnen volledig zullen aansluiten op uw wensen. Wij maken de gordijnen zelf en kunnen hierdoor zeer flexibel zijn.

Bij M&M Truck Design kunnen we zowel bekleding als zijgordijnen maken, in de stijl die u in gedachten heeft. U bepaalt zelf welke kleur gordijnen u krijgt. Zo kunt u bijvoorbeeld voor dubbel gevoerde en verduisterende gordijnen kiezen. We kunnen de gordijnen zelfs voor u borduren. Bovendien bent u bij ons ook voor een raamband of voor raamstroken aan het juiste adres. Net als dat u ook tussengordijnen door ons kunt laten maken. Zo kunnen we er ook voor zorgen dat alle gordijnen in uw truck dezelfde stijl hebben.

Service en vakmanschap

Bij M&M Truck Design staan we voor service en vakmanschap. Wij zijn in staat om uw truck helemaal naar wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor het exterieur van uw truck bij ons terecht. Laat u gordijnen door ons maken? Dan zullen we de gordijnen niet alleen op maat voor u maken, maar ook voor u ophangen. U hoeft zelf niets te doen, wij zorgen ervoor dat u de truck van uw dromen krijgt.

Omdat wij zelf ook uit de wereld van de truckers komen, weten we precies waar u als truckchauffeur behoefte aan heeft. We nemen uw persoonlijke wensen graag met u door. Dat kan telefonisch, maar we nodigen u ook graag uit voor een kop koffie. Wij zullen u dan precies vertellen wat we voor u kunnen betekenen.