Skip to content

Inbouw audio

Wilt u een audio installatie laten inbouwen in uw truck? Begrijpelijk, want als truckchauffeur brengt u veel uren op de weg door. Het is prettig als u onderweg naar uw favoriete nummers kunt luisteren. De kwaliteit van het geluid dat uit de standaard ingebouwde speakers van uw truck komt is wellicht niet voldoende. Bij M&M Truck Design kunnen we uw truck pas echt van een kwalitatief audio systeem voorzien. Wij werken met de beste audioproducten op de markt. Denkt u bijvoorbeeld aan merken als Mosconi en B2 Audio. Heeft u de voorkeur voor een ander topmerk? Dan is geen merk voor ons te gek. U kunt dus echt ieder merk audiosystemen door ons laten inbouwen. Bovendien kunnen we de audio software op maat voor u laten schrijven.

Het inbouwen van een audio installatie

Het inbouwen van een audio installatie is mogelijk voor vrijwel ieder budget. Als u een kleiner budget heeft, kunnen we bijvoorbeeld ook een minder prijzig systeem inbouwen. Wij werken standaard met 24 volt versterkers, waardoor we geen omvormers hoeven te gebruiken. We kunnen de audio installatie helemaal naar uw wensen samenstellen en netjes in het interieur van uw vrachtwagen verwerken. Met ons vakmanschap zijn we in staat om het audiosysteem van uw dromen te realiseren.

Het mooiste geluid in uw truck

Het inbouwen van een audio installatie kunt u het best aan ons van M&M Truck Design overlaten. Op deze manier kunt u er namelijk echt zeker van zijn dat u voortaan prachtig geluid in uw truck heeft. Zo kunt u tijdens het rijden optimaal genieten van uw favoriete muzieknummers. Dit kan uw werk als truckchauffeur nog veel aangenamer maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Als u een audio installatie door ons wilt laten inbouwen, heeft u eindeloos veel mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nodigen u ook graag eens uit voor een vrijblijvend gesprek. We zullen de mogelijkheden dan uitvoerig met u doornemen. Uiteraard komen uw wensen tijdens een eerste kennismakingsgesprek ook aan bod. Op basis daarvan kunnen we nagaan wat voor audiosysteem het best bij u past.

Wilt u niet alleen een audio installatie laten inbouwen, maar wilt u de truck ook laten stylen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen zowel de binnen- als de buitenkant van uw truck volledig aanpassen op basis van uw wensen.