Skip to content

Cabine ontwerp en bekleding

Als u truckchauffeur van beroep bent, dan brengt u heel veel tijd door in de cabine van uw truck. Het is dan ook zeer belangrijk dat de cabine van uw truck comfortabel is en dat uw truck naar wens is ingericht. Bij M&M Truck Design kunnen we het interieur van uw truck helemaal naar wens voor u aanpassen. Wij beschikken over de juiste passie en over een grote mate van vakmanschap. Zo kunnen we de truck bijvoorbeeld voorzien van handgemaakte bekleding. Als het op het cabine ontwerp van uw truck aankomt, is niks te gek voor ons.

Uw interieur volledig naar wens laten aanpassen

Niet alleen is het belangrijk dat u comfortabel kunt zitten in de cabine van uw truck, maar ook de juiste sfeer is zeer belangrijk. Voor veel truckchauffeurs is de truck namelijk als een tweede huis. Wilt u de truck helemaal naar eigen smaak inrichten? Wat denkt u bijvoorbeeld van bekleding van leer? Of kiest u liever voor bekleding van nepleer of pluche stof. Wij kunnen ook uw zijpanelen en uw dashboard bekleden. Wij kunnen de bekleding ook voor u capitonneren. Bovendien bent u ook voor bedplaat knopen aan het juiste adres bij ons. Als u een compleet ontwerp heeft, kunnen wij dit ontwerp voor u realiseren. Wij kunnen echter ook een ontwerp voor u maken.

Ook losse bekleding is mogelijk

Ook wanneer u de cabine niet volledig wilt bekleden, maar losse bekleding nodig heeft, kunnen wij u van dienst zijn. U kunt zowel voor grote als voor kleine stukken bekleding bij ons terecht. Uiteraard zullen wij de bekleding voor u aanbrengen. Als het op cabine ontwerp en bekleding aankomt is dus echt niets ons te gek.

Wij denken graag met u mee

Bij M&M Truck Design snappen we heel goed hoe belangrijk de cabine van uw truck is. U brengt er immers heel wat uurtjes in door. Wij denken dan ook graag met u mee, om ervoor te zorgen dat u een prachtig ontwerp krijgt dat aan al uw wensen voldoet. Daarnaast kunt u ook het stylen van het exterieur van uw truck aan ons overlaten. Of wilt u naast een prachtige cabine ook een goede audio installatie laten inbouwen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Bent u geïnteresseerd in het stylen van uw truck en wilt u meer over onze diensten weten? Neemt u dan contact met ons op.