Skip to content

24 volt versterker

Goede audio installatie met 24 volt versterker

Wie houdt er nu niet van goede muziek tijdens een lange rit? Met een 24 volt versterker geeft u de audio installatie van uw vrachtwagen een echte upgrade. Lange ritten zijn nooit meer saai met het gezelschap van uw favoriete nummers. Bij M&M Truck en Design hebben we een breed aanbod van vrachtwagen producten die uw comfort tijdens het werk zullen vergroten. Zo kunt u de juiste producten via onze website of winkel bestellen, wij zorgen dat deze ook geïnstalleerd worden. Met een 24 volt versterker wordt het signaal van de radio kraakhelder en is het mogelijk om de volume van de muziek harder te zetten. Zo geniet u optimaal van uw audio installatie. Voordat u het weet komt u op uw bestemming aan!

M&M Truck Design voor de beste 24 volt versterker

Bij M&M Truck Design zijn wij gespecialiseerd in het optimaliseren en personaliseren van uw vrachtwagen. Wij begrijpen als geen ander het belang van een fijne inrichting van uw truck. U zit natuurlijk heel wat uren in de cabine, waardoor u er goed aan doet om te investeren in uw comfort. Met een 24 volt versterker geniet u van hogere kwaliteit audiogeluid gedurende uw rit. De componenten en de voeding van een losse versterker is namelijk veel beter dan van een standaard ingebouwde radio. Of u nu heel de dag onderweg bent, of tot rust komt in de cabine, alles is beter met een goed geluid op de achtergrond. Kijk snel bij ons online aanbod om uw 24 volt versterker te bestellen en door ons te laten installeren.

Geïnteresseerd? Stuur een terugbelverzoek

Personaliseren van cabinebekleding

Een goede muziekinstallatie met een 24 volt versterker is een goed begin, maar het oog wil natuurlijk ook wat! Geef uw cabine een make-over met het laten ontwerpen van unieke bekleding. Na een lange rit wilt u natuurlijk goed kunnen rusten. Zijgordijnen hebben een verduisterend effect waardoor u tussen de ritten geen last heeft van licht als u wilt slapen. Met een dubbele voering kunt u zelfs op klaarlichte dag een dutje doen om weer uitgerust verder te kunnen rijden. Naast de zonwering, geeft het uw cabine ook een huiselijke uitstraling. Maak het extra stijlvol met een toneelgordijn dat past bij uw interieur. Met ledstrips op de gordijnranden creëert u zelf de gewenste sfeer in de truck.

24 volt versterker

M&M Truck Design voor optimaliseren van uw truck

Bij M&M Truck Design hebben we alles in huis om uw truck helemaal naar wens in te richten. Zo kunt u bij ons terecht voor cabinebekleding zoals stoelhoezen en vloermatten die bij uw interieur passen. Maar ook voor spuitwerk zoals gepersonaliseerde airbrushes op uw truck kan door ons worden gedaan. Wij passen onze diensten dan ook graag aan op uw persoonlijke wensen. Neem dus gerust contact met ons op om uw ideeën te bespreken, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Kijk op onze website voor inspiratie, of kom langs bij onze winkel in Ridderkerk.