Skip to content

Zijgordijnen vrachtwagen

Zijgordijnen vrachtwagen kopen?

Wilt u het interieur van uw vrachtwagen upgraden? Met zijgordijnen krijgt uw truck een hele andere uitstraling. De kleuren, maar ook het materiaal van de zijgordijnen bepalen de toon die gezet wordt. Als vrachtwagenchauffeur brengt u veel tijd door in de cabine. Het is uw kantoor, vervoersmiddel, woonkamer en slaapkamer inéén. Richt uw truck volledig naar eigen smaak in door de inrichting goed onder handen te nemen. Zo voelt het zo huiselijk en comfortabel mogelijk aan wanneer u onderweg bent. Nieuwe zijgordijnen zien er niet alleen stijlvol uit, maar houden ook fel zonlicht tegen. Zo kunt u tijdens een stop even goed tot rust komen door de zonwerende eigenschappen.

Ruim aanbod zijgordijnen

M&M Truck Design biedt een breed assortiment van truck zijgordijnen aan die met de hand vervaardigd zijn. Match de kleuren van de gordijnen met de rest van uw interieur voor een samenhangend geheel. Zo voelt u zich direct thuis zodra u weer de weg op gaat. De gordijnen worden op maat gemaakt, zodat ze altijd passen bij de afmetingen van uw truck. Kies het materiaal en de kleur die bij uw smaak past, en wij zorgen dat de zijgordijnen bevestigt worden. Heeft u de perfecte zijgordijnen nog niet gevonden op onze website? Schroom dan niet om uw ideeën met ons te bespreken. Bij M&M Truck Design zijn wij namelijk gespecialiseerd in het customizen van cabinebekleding. Dit betekent dat de mogelijkheden voor unieke ontwerpen eindeloos zijn. Uw aangepaste interieur zal op deze manier gegarandeerd bij u in de smaak vallen.

Geïnteresseerd? Stuur een terugbelverzoek

M&M Truck Design, voor al uw cabinebekleding

Niet alleen voor zijgordijnen, maar ook voor al uw andere cabinebekleding kunt u bij ons terecht. Verfraai de binnenkant van de vrachtwagen bijvoorbeeld met toneelgordijnen. Door de plooien en drapering ziet uw bekleding er erg luxe uit. Stoelhoezen en vloermatten maken ook een belangrijk onderdeel uit van de cabinebekleding van de truck. Ze beschermen de stoelen en vloer zodat uw interieur zo lang mogelijk netjes blijft. Kies zelf de de kleur, het materiaal en een patroon om uw inrichting helemaal naar wens te maken. Maak het extra persoonlijk door uw naam of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo in de bekleding te laten borduren.

M&M Truck Design audio installatie en styling

Tijdens zowel korte, als lange ritten is een goede muziekinstallatie onmisbaar. Met uw favoriete muziek rijden zorgt dat u binnen een mum van tijd op uw bestemming aankomt. Met een 24 volt versterker sluit u zonder problemen een goed audiosysteem en subwoofers aan. Bij M&M Truck Design verzorgen wij niet alleen de aanschaf, maar ook de inbouw van de juiste audio installatie. Kijk op onze website voor ons volledige aanbod voor vrachtwagen producten. Staat uw gewenste product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze winkel in Ridderkerk om de mogelijkheden te bespreken.